Tietoa meistä

Luotettava kumppani erilaisiin rakennuskohteisiin

Teräsasennus Toivonen Oy on perustettu 1987 ja nykyisen yhtiömuotonsa (osakeyhtiö) se sai vuonna 1995. Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) autamme rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteita ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. Meillä on CE-merkintä toteutusluokkiin EXC1, EXC2 ja EXC3. Tutustu Tuotteet ja palvelut-sivuille, joilta löydät lisätietoja palveluistamme.

Toiminnassamme asiakastyytyväisyys on meille olennaisen tärkeää, sillä tavoitteemme on nykyisten asiakassuhteiden vahvistaminen ja pitkien asiakassuhteiden rakentaminen. Rakennusalan ammattilaiset tuntevatkin meidät luotettavana, haastaviinkin kohteisiin ja projekteihin sopivana kumppanina. Luottoluokituksemme on AAA.

Teollisuushallimme sijaitsevat Karinaisissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, noin 40 km päässä Turusta. Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Tampereelle on matkaa reilu 100 km. Osoitteen ja muut yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta.

Teräsasennus Toivonen Oy kuuluu Master Yhtiöt Oy —konserniin.

CE-todistukset (PDF):

Suomeksi

Englanniksi